Cheesecake De Vacanță Cu Carne Tocată
Cheesecake de vacanță cu carne tocată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, coajă de portocală, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Vacanță, Cheesecake De Vacanță, și Baruri De Cheesecake De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente și, dacă se dorește, stafidele. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 1/2 inci în sus laturile unei tigaie cu arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați coaja, sucul și smântâna, bătând până se omogenizează. Se amestecă amestecul în crustă.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când centrul este ferm. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, cu ușa cuptorului închisă, 30 de minute.
Întindeți carnea tocată peste cheesecake. Se răcește 8 ore.