Cheesecake De Paște
Cheesecake de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână fructe, jell-O No bake real cheesecake desert, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cheesecake De Paște, Cheesecake De Paște, și Paste Cheesecake Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă, zahăr și margarină în tigaie springform de 8 inci până se amestecă; apăsați pe fundul tigaiei.
Bateți laptele și umplutura
Se amestecă într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. (Umplerea va fi groasă.) Se amestecă ușor în 2 cani bici rece; lingura peste crusta.
Refrigerați 2 ore. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați janta.
Așezați cheesecake pe platou; deasupra cu biciul rece rămas și fructele chiar înainte de servire.
Garnisiți cu spaghete de culoare Verde (vezi vârful) și migdale acoperite cu bomboane, dacă doriți.