Cheesecake De Marmură Ciocolată-Portocalie
Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 456 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, și Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la275 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimiturile de napolitane și margarina.
Scoateți 1/2 cană din amestecul de firimituri; pus deoparte. Apăsați ferm amestecul de firimituri rămas pe fund și 1-1 / 2 inci în sus pe partea tigaiei. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Scoateți 1 cană de aluat; așezați într-un castron mediu.
Adăugați ciocolată și amestecul de firimituri rezervat; se amestecă bine. Pune deoparte. Se amestecă coaja de portocală în aluatul rămas; se toarnă în crusta pregătită. Se acoperă cu linguri de aluat de ciocolată.
Tăiați aluatul cu cuțitul de mai multe ori pentru efectul de marmură.
Coaceți 50 min. la 1 oră sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.