Cheesecake De Lămâie Cu Sos Cald De Cireșe Uscate
Lemon Cheesecake cu sos cald de cireșe uscate este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 386 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, sos cald de cireșe, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Mere calde și cireșe uscate crocante, Biscuiți Uscați De Cireșe-Lămâie, și Port Și Sos De Cireșe Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând bine. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Combinați crema de brânză, coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia; bateți la viteză mare cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr și sare, bătând bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când cheesecake-ul este aproape setat. Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa; lăsați tortul în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii tăvii și eliberați părțile laterale. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Se servește cu sos cald de cireșe uscate. A se păstra la frigider.