Cheesecake De Lux Ultra Cremos
O porție conține 448 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrate graham cracker, cremă de brânză, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake alb-negru ultra cremos, Cheesecake Ultra Ciocolată, și Piure De Cartofi Ultra Cremoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți crusta din timp amestecând toate ingredientele împreună și apăsând în părțile inferioare și ușor în sus ale unei tigaie rotunde cu arc de 9 inci cu unt. Se răcește până când este gata de utilizare.Bateți crema de brânză într-un bol mare de amestecare până când este foarte moale și cremoasă. Încercați să nu bateți aer suplimentar în el. Dacă utilizați un mixer în picioare, utilizați accesoriul cu palete și setați-l la o viteză mai mică. Dacă utilizați un mixer de mână, utilizați o viteză mică plus o lingură de amestecare.Bateți extractele de vanilie, portocale și lămâie.Amestecați zahărul, făina și sarea împreună într-un castron separat, apoi amestecați-le (din nou, folosind viteza cea mai mică) în crema de brânză.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare ou.
Adăugați smântână și amestecați sau bateți la foc mic până când este încorporată.
Se toarnă aluatul în tigaie.Puneți tigaia într-un loc răcoros și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute. Bulele de aer se vor ridica în vârf în timpul perioadei în picioare, ceea ce va ajuta cheesecake-ul să se coacă mai dens.
Coaceți cheesecake-ul la 350 de grade F timp de 15 minute.După 15 minute, fără a deschide ușa cuptorului, reduceți căldura la 200 de grade și setați cronometrul timp de o oră. După ce cheesecake-ul s-a copt timp de o oră la 200, opriți cuptorul și deschideți ușor ușa. Tort va apărea wiggly și nefierte în centru, dar marginea ar trebui să fie stabilite.
Lăsați să se răcească în cuptor (ușa întredeschisă) timp de 15 minute.
Transferați la contor și slăbiți cu atenție marginile cu un cuțit – acest lucru va ajuta la prevenirea crăpării în timpul răcirii.Se răcește pe un raft la temperatura camerei timp de aproximativ o oră.
Transferați la frigider pentru răcirea finală. Tortul ar trebui să fie gata de servit după 3 ore, dar este mai bine după 12, așa că dacă puteți aștepta, serviți-l în ziua 2.