Cheesecake De Lux Ultra Cremos

Cheesecake De Lux Ultra Cremos
O porție conține 448 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pătrate graham cracker, cremă de brânză, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake alb-negru ultra cremos, Cheesecake Ultra Ciocolată, și Piure De Cartofi Ultra Cremoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți crusta din timp amestecând toate ingredientele împreună și apăsând în părțile inferioare și ușor în sus ale unei tigaie rotunde cu arc de 9 inci cu unt. Se răcește până când este gata de utilizare.Bateți crema de brânză într-un bol mare de amestecare până când este foarte moale și cremoasă. Încercați să nu bateți aer suplimentar în el. Dacă utilizați un mixer în picioare, utilizați accesoriul cu palete și setați-l la o viteză mai mică. Dacă utilizați un mixer de mână, utilizați o viteză mică plus o lingură de amestecare.Bateți extractele de vanilie, portocale și lămâie.Amestecați zahărul, făina și sarea împreună într-un castron separat, apoi amestecați-le (din nou, folosind viteza cea mai mică) în crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Adăugați smântână și amestecați sau bateți la foc mic până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4
Se toarnă aluatul în tigaie.Puneți tigaia într-un loc răcoros și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute. Bulele de aer se vor ridica în vârf în timpul perioadei în picioare, ceea ce va ajuta cheesecake-ul să se coacă mai dens.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți cheesecake-ul la 350 de grade F timp de 15 minute.După 15 minute, fără a deschide ușa cuptorului, reduceți căldura la 200 de grade și setați cronometrul timp de o oră. După ce cheesecake-ul s-a copt timp de o oră la 200, opriți cuptorul și deschideți ușor ușa. Tort va apărea wiggly și nefierte în centru, dar marginea ar trebui să fie stabilite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
6
Lăsați să se răcească în cuptor (ușa întredeschisă) timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați la contor și slăbiți cu atenție marginile cu un cuțit – acest lucru va ajuta la prevenirea crăpării în timpul răcirii.Se răcește pe un raft la temperatura camerei timp de aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Transferați la frigider pentru răcirea finală. Tortul ar trebui să fie gata de servit după 3 ore, dar este mai bine după 12, așa că dacă puteți aștepta, serviți-l în ziua 2.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista