Cheesecake de dovleac cu Topping de smântână necesită în jur 10 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 14 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 424 calorii. Un amestec de zahăr brun, firimituri de cracker graham, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecipes are 51 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac cu Topping de smântână, Cheesecake de dovleac cu topping de smântână de Marshmallow și crustă de ghimbir, și Cheesecake cu Topping de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Combinați firimiturile de cracker graham și 1/4 cană de zahăr alb într-un castron; se amestecă untul. Apăsați crusta pe partea de jos și 1 1/2-inch sus partea de pregătit springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Zahăr Granulat
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se fixează și se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, bateți crema de brânză și zahărul brun într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă dovleacul, amidonul de porumb, 1 1/4 lingurițe de scorțișoară și nucșoară în amestecul de brânză cremă. Bateți treptat laptele evaporat și ouăle până se amestecă; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este aproape setat, 55 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați smântâna, 1/3 cană zahăr alb și extract de vanilie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Granulat
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întindeți toppingul de smântână peste cheesecake și coaceți 5 minute mai mult. Se răcește pe grătar timp de 10 minute, apoi se rulează cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a se slăbi; se răcește 1 oră, apoi se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de feliere.