Cheesecake Cu Vârtej De Zmeură Imposibil De Ușor
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu vârtej de zmeură imposibil de ușor ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Imposibil De Ușor, Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor, și Imposibil De Ușor Toffee Bar Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează numai partea inferioară a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit. În blender, puneți lapte, vanilie, ouă, 3/4 cană zahăr și amestecul Bisquick. Capac; amestec pe mare viteză 15 secunde.
Adăugați cremă de brânză. Acoperiți; amestecați 2 minute.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
În același blender, așezați 1/2 cană de zmeură și 2 linguri de zahăr. Capac; se amestecă la viteză mare de 15 până la 20 de secunde sau până se omogenizează. Puneți sosul de zmeură amestecat cu lingurițe deasupra amestecului de brânză cremă. Cu o frigăruie de lemn sau o scobitoare, rotiți sosul în amestecul de brânză cremă.
Coaceți 28 până la 32 de minute sau până când aproximativ 2 inci de margine de plăcintă este setată în timp ce centrul este încă moale și se mișcă ușor. Se răcește complet la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
La frigider cel puțin 4 ore.
Se ornează cu 1/2 cană de zmeură rămasă. A se păstra la frigider.