Cheesecake Cu Var De Ciocolată

Cheesecake Cu Var De Ciocolată
Chocolate Lime Cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 613 calorii, 10g de proteine, și 44G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ouă, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cheesecake Cu Var De Ciocolată, Ciocolată Albă-Cheie Lime Cheesecake Squares, și Batoane de Cheesecake cu ciocolată albă și Lime.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu suprapusă peste partea inferioară a tăvii cu formă de arc, apoi introduceți inelul de tigaie peste ea. Îndoiți folia extra folie în sus și în jurul tigaiei și așezați totul pe o a doua bucată de folie, plind-o și apăsând-o bine în jurul tigaiei, având o acoperire etanșă la apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-un robot de bucătărie, procesați prăjiturile până când sunt asemănătoare firimiturilor, adăugați unt topit și continuați să procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Turnați amestecul de firimituri în tigaia cu formă de arc și apăsați cu degetele pentru a alinia tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Așezați tigaia în frigider pentru a seta în timp ce pregătiți cheesecake-ul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți un ceainic cu apă pentru baie de apă. Într-un robot de bucătărie bateți crema de brânză până se omogenizează, adăugați zahărul, ouăle, gălbenușurile și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Luați tigaia sfărâmată din frigider și puneți-o într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se toarnă amestecul de cheesecake în tigaia cu firimituri, apoi se toarnă cu grijă fierbătorul fierbinte de apă în tigaia de prăjire, astfel încât apa să ajungă la 1/2 în sus, astfel încât apa să nu se stropească în tortul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Puneți tigaia în cuptor timp de 1 oră, verificând după 50 de minute. Ar trebui să se simtă setat, dar totuși clătinat în centru. Scoateți tigaia din cuptor, scoateți cu grijă tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și așezați-o pe un suport. Îndepărtați stratul exterior de folie și rupeți bucățile laterale ale primului strat de folie și lăsați tigaia să se răcească. Odată ce tortul ajunge la temperatura camerei, puneți-l la frigider timp de 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Transferați pe farfuria pe care o veți servi, o farfurie fără buză sau un suport pentru tort. Desfaceți tava cu arc și scoateți partea exterioară. Ridicați cu grijă cheesecake-ul îndepărtând fundul metalic. Folia de aluminiu poate rămâne pe tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se servește răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista