Cheesecake Cu Var Cheie
O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cheie de var ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână firimituri de cracker graham, suc de lămâie obișnuit, coajă de tei obișnuită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-o cratiță mică grea la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe timp de 30 de secunde, aproximativ 8 minute. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional (amestecul se va îngroșa).
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înfășurați 3 straturi de folie în afara tăvii cu formă de arc cu diametrul de 8 până la 8 1/2 inch cu laturile înalte de 3 inch. Tigaie cu unt. Se amestecă primele 3 ingrediente pentru a se amesteca într-un castron mediu.
Se amestecă în unt până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus laturile tigaiei pregătite.
Coaceți doar până la set, aproximativ 5 minute. Se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Așezați cremă de brânză, 2/3 cană de zahăr, ouă, suc de lămâie și coajă de tei în procesor; se amestecă bine.
Lingură cremă în crustă; blat neted. Umpleți cu grijă lingura. Setați cheesecake în tigaie mare de copt.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de copt pentru a veni cu 1 inch în sus pe laturile tigaiei cu brânză.
Coaceți până aproape setat, dar nu umflat și centrul se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 45 de minute.
Între timp, amestecați smântâna și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Puneți cu grijă amestecul de smântână peste cheesecake fierbinte; blat neted.
Coaceți până la seturi de topping, aproximativ 10 minute. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi. Se răcește complet cheesecake-ul. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider. Eliberați laturile tigaiei din cheesecake; transferați pe platou.
Se ornează cu felii de tei și se servește.