Cheesecake cu unt Pecan cu glazură de ciocolată

Cheesecake cu unt Pecan cu glazură de ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cremă de brânză, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Pecan Glazura, Cheesecake Cu Unt Pecan, și Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, bateți toate ingredientele crustei cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă. Pat aluat în partea de jos și 1 1/2 inci în sus părți ale unsoare 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți aproximativ 7 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în 1 cană zahăr brun până devine cremos. Bate în ouă, aromă de unt și vanilie, răzuire castron ocazional, pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
4
Se toarnă în crustă parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți aproximativ 1 oră 10 minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește 15 minute (Centrul Se va scufunda ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, încălziți chipsurile de ciocolată și frișca în cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând continuu, până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Întindeți glazura de ciocolată deasupra cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Încălziți 1 lingură de zahăr brun, 1 lingură de unt și jumătățile de pecan în tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mic, amestecând frecvent, până când zahărul este topit și nucile pecan sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se întinde pe hârtie cerată; se răcește 5 minute. Aranjați nuci pecan zaharisit de-a lungul marginea de sus a cheesecake. Se răcește 2 ore la temperatura camerei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista