Cheesecake cu unt de arahide cu Topping de banane caramelizate
O porție conține 674 calorii, 13g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,28 USD pe porție. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de banane, unt de arahide natural cremos, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Topping De Banane Caramalizate, Clătite cu proteine din unt de arahide cu Topping de Cheesecake fără lactate, și Pâine cu banane cu unt de arahide cu Ola! Topping de Granola (cu cadou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 350 F.
2
Combinați biscuiții brokengraham, untul tăiat cubulețe și procesorul de zahăr. Se amestecă până se lipesc firimiteleîmpreună. Apăsați amestecul de firimituri pe partea de jos și pe laturile de 2 1/2 inci în sus ale tigaiei cu diametru de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 12 minute. Crusta rece pe raft.Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți crema de brânză șiuntul de nuci într-un castron mare până se amestecăși cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ambelezahăruri și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în vanilie, apoi ouă 1 la atimp, apoi smântână. Răzuiți cheesecakebatter în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ouă
3
Stivați 3 bucăți mari de folie pe suprafața de lucru și așezați tigaia cu formă de arc în centru. Îndoiți folia perfect pe părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De Aluminiu
4
Așezați tigaia cu formă de arc în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați suficientă apă în tigaia de prăjire pentru a veni cu 1 inch în sus pe laturile tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
6
Coaceți cheesecake în baie de apă până când părțile laterale sunt umflate și centrul este setat și marginile încep să se rumenească, aproximativ 1 oră 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați cheesecake fierbinte direct în frigider; se răcește descoperit până la rece, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
1
Bateți untul tăiat cubulețe și zahărul într-o tigaie mare și grea, peste căldură medie,până când untul se topește,zahărul se dizolvă și sosul de caramel neted face bule groase, aproximativ 4 minute. Feliați bananele în felii diagonale de 1 / 2 inci grosime, 2 inci lungime,aruncând capetele. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați felii de banane în tigaie într-un singur strat și gătiți la foc mediu până când sunt încălzite și acoperite, întorcându-se o dată, 1 până la 2 minute pe lot. Folosindfurci, transferați cu atenție feliile de banane latop de cheesecake, aranjând în cercuri concentrice suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Banane
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
2
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu până la 1 oră înaintefeliere și servire.