Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Cheesecake cu unt de arahide cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 739 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amărui, ouă, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake, Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, și Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Nota bucătarului: toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a începe.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. procesați biscuiții, alunele, chipsurile de ciocolată dulce-amărui și untul într-un robot de bucătărie. Odată ce se reunește într-o grămadă, transformați-o într-o tigaie cu formă de arc și apăsați în partea de jos și în sus pentru a face crusta crocantă. Puneți-l la frigider în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată DulceChipsuri De Ciocolată Dulce
Pentru LegarePentru Legare
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați toate ingredientele de umplere într-un robot de bucătărie și pulsați până devine un amestec neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se toarnă și se răzuie umplutura în crustă și se coace timp de 1 oră, verificând după 45 de minute. Numai partea de sus ar trebui să se simtă așezată și uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți brânzeturile din cuptor și puneți-le deoparte în timp ce faceți toppingul. Încălziți smântâna și ciocolata cu lapte cu zahărul brun într-o cratiță mică la foc mic. Bateți ușor pentru a amesteca ciocolata pe măsură ce se topește, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lingurați și întindeți toppingul foarte ușor peste vârful cheesecake-ului, fiind la fel de atent ca dvs. pentru a nu rupe suprafața. (Nu că se va întâmpla ceva rău; veți avea doar ciocolată marmorând puțin tortul.) Puneți-l înapoi în cuptor pentru ultimele 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți tortul din cuptor și răciți-l. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Faceți cheesecake-ul cu până la 2 zile înainte. Se răcește și se răcește conform instrucțiunilor. Nu acoperiți până când nu este complet rece, apoi acoperiți cu o placă sau folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge suprafața. Desfaceți și serviți conform instrucțiunilor din rețetă. Acest lucru se va păstra la frigider până la 4 zile în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Cheesecake-ul poate fi congelat timp de 1 lună. Asigurați-vă că este bine răcit, apoi înfășurați, încă în tigaie, într-un strat dublu de folie de plastic și strat de folie de aluminiu. Decongelați peste noapte la frigider și mâncați în 2 zile. O cantitate mică de condens poate apărea pe suprafața cheesecake-ului după decongelare, dar este totuși bine să mănânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista