Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Cheesecake cu unt de arahide cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 739 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amărui, ouă, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake, Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, și Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Nota bucătarului: toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a începe.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. procesați biscuiții, alunele, chipsurile de ciocolată dulce-amărui și untul într-un robot de bucătărie. Odată ce se reunește într-o grămadă, transformați-o într-o tigaie cu formă de arc și apăsați în partea de jos și în sus pentru a face crusta crocantă. Puneți-l la frigider în timp ce faceți umplutura.
Adăugați toate ingredientele de umplere într-un robot de bucătărie și pulsați până devine un amestec neted.
Se toarnă și se răzuie umplutura în crustă și se coace timp de 1 oră, verificând după 45 de minute. Numai partea de sus ar trebui să se simtă așezată și uscată.
Scoateți brânzeturile din cuptor și puneți-le deoparte în timp ce faceți toppingul. Încălziți smântâna și ciocolata cu lapte cu zahărul brun într-o cratiță mică la foc mic. Bateți ușor pentru a amesteca ciocolata pe măsură ce se topește, apoi scoateți tigaia de pe foc.
Lingurați și întindeți toppingul foarte ușor peste vârful cheesecake-ului, fiind la fel de atent ca dvs. pentru a nu rupe suprafața. (Nu că se va întâmpla ceva rău; veți avea doar ciocolată marmorând puțin tortul.) Puneți-l înapoi în cuptor pentru ultimele 10 minute.
Scoateți tortul din cuptor și răciți-l. Feliați și serviți.
Faceți cheesecake-ul cu până la 2 zile înainte. Se răcește și se răcește conform instrucțiunilor. Nu acoperiți până când nu este complet rece, apoi acoperiți cu o placă sau folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge suprafața. Desfaceți și serviți conform instrucțiunilor din rețetă. Acest lucru se va păstra la frigider până la 4 zile în total.
Cheesecake-ul poate fi congelat timp de 1 lună. Asigurați-vă că este bine răcit, apoi înfășurați, încă în tigaie, într-un strat dublu de folie de plastic și strat de folie de aluminiu. Decongelați peste noapte la frigider și mâncați în 2 zile. O cantitate mică de condens poate apărea pe suprafața cheesecake-ului după decongelare, dar este totuși bine să mănânci.