Cheesecake cu unt de arahide

Cheesecake cu unt de arahide
Rețeta cheesecake cu unt de arahide se poate face în aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 805 calorii, 27G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arahide fragile, biscuiți cu arahide, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BBC Good Food are 904 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Cheesecake cu unt de arahide cu iaurt grecesc cu ciorchini de arahide de arțar, Cheesecake cu unt de arahide congelat fără coacere {crustă de unt de nuci}, și Cheesecake Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort cu fund liber de 20 cm cu folie alimentară, făcându - l cât mai neted posibil. Topiți untul într-o tigaie. Zdrobiți biscuiții bătându-i într-o pungă cu un sucitor, apoi amestecați-i în unt până când sunt foarte bine acoperiți. Apăsați ferm amestecul în baza cositorului și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Înmuiați gelatina în apă în timp ce faceți umplutura. Răsturnați ricotta într-un castron, apoi bateți untul de arahide și siropul. Ricotta are o textură ușor granulată, așa că blitz până se omogenizează cu un blender pentru o textură mai fină, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Bomboane RuntsBomboane Runts
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Luați gelatina înmuiată din apă și stoarceți-o uscată. Puneți-l într-o tigaie cu laptele și încălziți foarte ușor până când gelatina se dizolvă. Bateți în amestecul de arahide, apoi răsturnați pe baza de biscuiți. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a îngheța, lăsați în staniu și imediat ce este solid, acoperiți suprafața cu folie alimentară, apoi înfășurați staniul cu folie alimentară și folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Pentru a dezgheța, dezghețați în frigider peste noapte.
6
Pentru a servi, scoateți cu grijă din tablă.
7
Bateți smântâna cu zahărul până își păstrează forma, apoi întindeți deasupra cheesecake-ului și împrăștiați cu arahide fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Vineyards Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista