Cheesecake cu unt de arahide
Rețeta cheesecake cu unt de arahide se poate face în aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 805 calorii, 27G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arahide fragile, biscuiți cu arahide, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BBC Good Food are 904 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Cheesecake cu unt de arahide cu iaurt grecesc cu ciorchini de arahide de arțar, Cheesecake cu unt de arahide congelat fără coacere {crustă de unt de nuci}, și Cheesecake Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort cu fund liber de 20 cm cu folie alimentară, făcându - l cât mai neted posibil. Topiți untul într-o tigaie. Zdrobiți biscuiții bătându-i într-o pungă cu un sucitor, apoi amestecați-i în unt până când sunt foarte bine acoperiți. Apăsați ferm amestecul în baza cositorului și răciți.
Înmuiați gelatina în apă în timp ce faceți umplutura. Răsturnați ricotta într-un castron, apoi bateți untul de arahide și siropul. Ricotta are o textură ușor granulată, așa că blitz până se omogenizează cu un blender pentru o textură mai fină, dacă preferați.
Luați gelatina înmuiată din apă și stoarceți-o uscată. Puneți-l într-o tigaie cu laptele și încălziți foarte ușor până când gelatina se dizolvă. Bateți în amestecul de arahide, apoi răsturnați pe baza de biscuiți. Se răcește până se fixează.
Pentru a îngheța, lăsați în staniu și imediat ce este solid, acoperiți suprafața cu folie alimentară, apoi înfășurați staniul cu folie alimentară și folie.
Pentru a dezgheța, dezghețați în frigider peste noapte.
Pentru a servi, scoateți cu grijă din tablă.
Bateți smântâna cu zahărul până își păstrează forma, apoi întindeți deasupra cheesecake-ului și împrăștiați cu arahide fragile.