Cheesecake cu unt de arahide

Cheesecake cu unt de arahide
Rețeta cheesecake cu unt de arahide se poate face în aproximativ 35 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 805 calorii, 27G de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arahide fragile, biscuiți cu arahide, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BBC Good Food are 904 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Cheesecake cu unt de arahide cu iaurt grecesc cu ciorchini de arahide de arțar, Cheesecake cu unt de arahide congelat fără coacere {crustă de unt de nuci}, și Cheesecake Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort cu fund liber de 20 cm cu folie alimentară, făcându - l cât mai neted posibil. Topiți untul într-o tigaie. Zdrobiți biscuiții bătându-i într-o pungă cu un sucitor, apoi amestecați-i în unt până când sunt foarte bine acoperiți. Apăsați ferm amestecul în baza cositorului și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Înmuiați gelatina în apă în timp ce faceți umplutura. Răsturnați ricotta într-un castron, apoi bateți untul de arahide și siropul. Ricotta are o textură ușor granulată, așa că blitz până se omogenizează cu un blender pentru o textură mai fină, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Bomboane RuntsBomboane Runts
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Luați gelatina înmuiată din apă și stoarceți-o uscată. Puneți-l într-o tigaie cu laptele și încălziți foarte ușor până când gelatina se dizolvă. Bateți în amestecul de arahide, apoi răsturnați pe baza de biscuiți. Se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Pentru a îngheța, lăsați în staniu și imediat ce este solid, acoperiți suprafața cu folie alimentară, apoi înfășurați staniul cu folie alimentară și folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Pentru a dezgheța, dezghețați în frigider peste noapte.
6
Pentru a servi, scoateți cu grijă din tablă.
7
Bateți smântâna cu zahărul până își păstrează forma, apoi întindeți deasupra cheesecake-ului și împrăștiați cu arahide fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Vineyards Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Târziu Recolta Riesling
Viile Târziu Recolta Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note citrice. Vinul acoperă pe deplin palatul care exprimă arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista