Cheesecake Cu Smântână Cu Aragaz Lent
Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 468 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean, și Smântână cu aragaz lent și ceapă rumenite cu șuncă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham cu untul topit, scorțișoara, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare. Apăsați firimiturile peste partea de jos și 1 inch în sus pe partea laterală a unei tigaie cu arc de 6 inci, care are o adâncime de 3 inci.
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, combinați crema de brânză cu făina, restul de 2/3 cană de zahăr și 1/4 linguriță de sare. Bateți la viteză medie-mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Răsturnați partea laterală a bolului și adăugați ouăle și extractul de migdale. Bateți la viteză medie până se amestecă.
Adăugați smântâna și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia cu formă de arc.
Umpleți un aragaz lent rotund sau oval de 6 până la 7 litri cu 1/2 inch de apă și poziționați un raft în partea de jos. Puneți cheesecake-ul pe raft. Acoperiți aragazul lent cu un strat triplu de prosoape de hârtie și capacul. Întoarceți aragazul la mare și gătiți timp de 2 ore fără să aruncați o privire. Opriți focul și lăsați să stea până când aragazul lent s-a răcit, 1 oră.
Scoateți capacul și prosoapele de hârtie și transferați cheesecake-ul într-un suport pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 4 ore.
Încălziți un cuțit ascuțit, cu lamă subțire, sub apă fierbinte; uscați cuțitul. Rulați cu grijă cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului. Eliberați Arcul și ridicați cheesecake-ul din matriță.
Tăiați în pene și serviți.