Cheesecake Cu Smântână Cu Aragaz Lent

Cheesecake Cu Smântână Cu Aragaz Lent
Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 468 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri cu piept de bere cu aragaz lent cu smântână de hrean, Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean, și Smântână cu aragaz lent și ceapă rumenite cu șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham cu untul topit, scorțișoara, 1 lingură de zahăr și un vârf de sare. Apăsați firimiturile peste partea de jos și 1 inch în sus pe partea laterală a unei tigaie cu arc de 6 inci, care are o adâncime de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
2
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă, combinați crema de brânză cu făina, restul de 2/3 cană de zahăr și 1/4 linguriță de sare. Bateți la viteză medie-mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Răsturnați partea laterală a bolului și adăugați ouăle și extractul de migdale. Bateți la viteză medie până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați smântâna și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
4
Se toarnă aluatul în tigaia cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Umpleți un aragaz lent rotund sau oval de 6 până la 7 litri cu 1/2 inch de apă și poziționați un raft în partea de jos. Puneți cheesecake-ul pe raft. Acoperiți aragazul lent cu un strat triplu de prosoape de hârtie și capacul. Întoarceți aragazul la mare și gătiți timp de 2 ore fără să aruncați o privire. Opriți focul și lăsați să stea până când aragazul lent s-a răcit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
6
Scoateți capacul și prosoapele de hârtie și transferați cheesecake-ul într-un suport pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Încălziți un cuțit ascuțit, cu lamă subțire, sub apă fierbinte; uscați cuțitul. Rulați cu grijă cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului. Eliberați Arcul și ridicați cheesecake-ul din matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Tăiați în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista