Cheesecake Cu Smântână
Cheesecake - ul cu smântână necesită în jur 12 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 529 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă marca daisy, firimituri graham cracker și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Smântână, Cheesecake Cu Smântână, și Cheesecake cu smântână potrivit pentru zei.
Instrucțiuni
Crustă: amestecați împreună firimiturile de cracker graham, untul topit și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci. Dați la frigider crusta în timp ce faceți umplutura.
Combinați crema de brânză, 2/3 cană de zahăr, sare, ouă bătute și 1/2 linguriță de vanilie într-un castron mediu. Bateți la viteză medie timp de 5 minute.
Se toarnă umplutura în tigaia cu formă de primăvară peste crusta de cracker graham.
Coaceți la 350 de grade timp de 25 de minute. Se răcește cu 30 de minute înainte de a adăuga toppingul de smântână.
Amestecați smântâna, 3 linguri de zahăr și 1 linguriță de vanilie împreună într-un castron mic.
Se toarnă și se întinde deasupra cheesecake-ului ușor răcit.
Coaceți încă 10 minute la 350 de grade. Se răcește la temperatura camerei și apoi se pune la frigider pentru a se răci înainte de servire.