Cheesecake Cu Pâine Scurtă Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,32 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cremă de brânză, coajă de portocală, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Batoane de Cheesecake cu lămâie cu crustă scurtă – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun, și Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Zdrobiți prăjiturile într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat fin. Într-un castron mediu, aruncați 2 linguri. coaja de lămâie cu 1 1/2 lingură. zahăr.
Adăugați firimituri de prăjituri și amestecați bine. Unt părți ale unui 8-in. pan cu margine detașabilă și apăsați amestecul cookie în partea de jos; coaceți 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie.
Temperatură mai scăzută la 27
În mixerul în picioare prevăzut cu atașament cu palete, bateți brânza de capră și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați coaja de lămâie rămasă, 1 lingură. suc de lămâie, coaja de portocală, 3/4 cană zahăr, smântână și vanilie; bate bine. Răzuiește vasul și adaugă ouăle; bate bine.
Se toarnă aluatul pe crustă și se coace aproximativ 1 oră, sau până se fixează pe părți, dar încă destul de jiggly în centru și doar ușor lipicios. Opriți cuptorul, crăpați ușa cuptorului și lăsați tortul să se răcească în cuptor 2 ore.
Scoateți și lăsați să se răcească complet; apoi se răcește, acoperit, cel puțin 2 ore și până la noapte.
Rulați un cuțit subțire între tort și marginea tigaiei și îndepărtați janta. Tăiați subțire căpșunile, apoi aruncați cu restul de 2 1/2 linguri. zahăr și suc de lămâie. Aranjați pe tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu pâine scurtă. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.