Risotto cu roșii, porumb și busuioc

Risotto cu roșii, porumb și busuioc
Risotto cu roșii, porumb și busuioc este un fără gluten felul principal. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți parmezan, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Risotto cu porumb și busuioc, Risotto de roșii și busuioc, și Risotto de orz de porumb, sparanghel și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și laptele într-o oală sau o cratiță de dimensiuni medii, încălziți apa și laptele la foc mic. Păstrați tigaia la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Topiți untul într-o caserolă mare sau tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și orezul, amestecați constant timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
OrezOrez
5
Se adaugă vinul alb și se amestecă până se absoarbe complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
6
Începeți să adăugați amestecul de lapte-apă încălzit 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent. Așteptați până când fiecare adăugare este aproape complet absorbită înainte de a adăuga următoarea. Când orezul a fiert timp de 15 minute și cea mai mare parte a lichidului a fost încorporată, adăugați boabele de porumb și roșiile împreună cu sfârșitul amestecului de lapte-apă. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orezul este fraged, dar inca usor masticabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
TomateTomate
ApăApă
LapteLapte
OrezOrez
7
Risotto ar trebui să dureze 18 până la 20 de minute de gătit împreună. Se amestecă parmezanul, cea mai mare parte a busuiocului și sarea și piperul. Puneți risotto-ul imediat pe farfurii, acoperiți cu șuvițele de busuioc rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista