Cheesecake Cu Nuci De Caramel De Ciocolată
Ciocolata Caramel nuci Cheesecake este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 581 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, firimituri de biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake Cu Nuci De Caramel, Tort de brânză PHILADELPHIA Caramel-Nut, și Batoane De Nuci De Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, combinați untul topit, firimiturile de cracker graham și 1 lingură de zahăr. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, cremă 3/4 cană de zahăr și cremă de brânză împreună până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, și vanilie. Se amestecă bomboanele tocate și se toarnă în crusta coaptă.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Lăsați să se răcească și îndepărtați cu grijă partea tigăilor cu formă de arc.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.