Cheesecake cu mere caramel al vărului Johnnie
Cheesecake-ul cu mere al lui Cousin Johnnie durează aproximativ 14 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 671 de calorii , 8 g de proteine și 45 g de grăsimi . Va fi un succes la evenimentul tău de Halloween . Vă este adus de Foodnetwork. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, cremă de brânză, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Dip cu unt și caramel cu mere pentru petrecerea de toamnă cu mere , Cheesecake cu mere și caramel și Cheesecake cu mere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înfășurați strâns partea de jos și părțile laterale a unei tavi arcuite de 10 inci cu folie pentru a preveni umiditatea din baia de apă să se infiltreze în cheesecake
Într-un robot de bucătărie, amestecați firimiturile de biscuiți Graham, untul și zahărul. Apăsați amestecul în partea de jos și la jumătatea părților laterale ale tigaii pregătite.
Coaceți crusta timp de 10 minute, apoi scoateți-o din cuptor pentru a se răci complet.
Într-un robot de bucătărie sau cu un mixer electric, amestecați crema de brânză, zahărul și amidonul de porumb până la omogenizare.
Adăugați smântâna, sucul de portocale și vanilia și amestecați până la omogenizare. Bateți ouăle, pe rând, amestecând până se omogenizează. *Notă pentru bucătar: este important să amestecați bine, fără cocoloașe, deoarece umplutura va avea o consistență mai fină când este coaptă.
Turnați umplutura în crustă. Puneți o tavă de friptură pe un grătar în centrul cuptorului și transferați cheesecake-ul în tavă. Umpleți tava de prăjire cu apă fierbinte până la jumătatea părților laterale ale formei de prăjitură și acoperiți-o lejer cu folie.
Coaceți până când centrul se mișcă doar puțin când tava de tort este agitată, aproximativ 1 oră și 45 de minute. Verificați nivelul apei la aproximativ 1 oră la coacere, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Scoateți cu grijă tava din cuptor și transferați tava de tort pe un grătar pentru a se răci. Dați la frigider peste noapte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați merele și nucile pecan și gătiți, amestecând, până când sunt acoperite cu unt, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și amestecați până când zahărul se dizolvă și lichidul ajunge la fierbere, aproximativ 3 minute.
Folosind o lingură cu fantă, transferați merele și nucile pecan într-un castron. Reduceți focul la mediu-mare și gătiți lichidul rămas, amestecând des, până când devine un chihlimbar adânc, aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc pentru a opri gătirea și adăugați smântâna. Aveți grijă, deoarece crema se poate stropi. Puneti tigaia pe foc si aduceti-o la fiert, amestecand continuu.
Scoateți sosul de pe foc și adăugați merele și nucile pecan. Se lasă să se răcească până se încălzește.
Întindeți uniform amestecul de mere și caramel peste partea de sus a cheesecake-ului. Se da la frigider pana este gata de servire. Folosiți un cuțit înmuiat în apă fierbinte pentru a tăia cheesecake.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul Snake River Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Snake River Riesling de recoltă târzie]()
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.