Cheesecake cu lămâie și rom cu compot de căpșuni
Această rețetă face 12 porții cu 324 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, compot de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Mousse de lămâie cu compot de căpșuni, Compot de căpșuni de afine peste tartele de lămâie, și Nor de lămâie cu compot de căpșuni-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt și făină tigaie cu formă de arc cu diametrul de 10 inci.
Combinați făina, zahărul, drojdia, coaja de lămâie rasă și 1/2 linguriță de sare în procesor; amestecați 5 secunde.
Adăugați untul răcit și tăiați-l, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați lapte integral, gălbenușuri de ou și extract de vanilie și amestecați până se formează aglomerări moi. Folosind mâinile făinoase, adunați aluatul în bilă. Apăsați aluatul peste partea de jos și 1 inch în sus laturile de tigaie preparate. Acoperiți bine tigaia cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până când este ușor pufos, aproximativ 2 ore 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți crema de brânză, zahărul și făina într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1.
Adăugați frișcă, rom întunecat, coajă de lămâie rasă și extract de vanilie; bateți până când umplutura este netedă.
Transferați umplutura în crustă (umplutura poate fi mai mare în tigaie decât părțile laterale ale crustei).
Coaceți cheesecake până când este așezat în centru și umflat la margini, aproximativ 40 de minute. Cheesecake rece în tigaie pe raft 15 minute.
Tăiați în jurul laturilor pan; eliberați laturile. Se răcește complet cheesecake-ul. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte.
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei răcoroase.)
Tăiați cheesecake-ul în pene și serviți cu compot de căpșuni.