Cheesecake Cu Fructe De Pasiune

Cheesecake Cu Fructe De Pasiune
Această rețetă servește 10 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 446 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pulpă și semințe dintr-un fruct al pasiunii, zahăr, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu ananas și fructe de pasiune, Fără Prăjitură Cu Brânză De Fructe De Pasiune, și Cheesecake de nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 8-inch springform pan
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Pentru cheesecake: poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Periați o tigaie cu formă de arc de 8 inci cu un strat ușor de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
4
Pureați sucul de mango și fructul pasiunii într-un robot de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Adăugați crema de brânză și continuați să procesați până se omogenizează. Apoi adăugați zahărul, iaurtul și amidonul de porumb, pulsând pentru a combina. Apoi adăugați ouăle, coaja de tei și sucul și pulsul pentru a combina. Aveți grijă să nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți cheesecake-ul până când exteriorul tortului este setat, dar centrul este încă puțin slăbit, aproximativ 45 de minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa pentru a lăsa puțină căldură. Închideți ușa și continuați să gătiți cheesecake-ul în căldura reziduală din cuptor timp de 20 de minute. Acest finisaj blând minimizează riscul crack-ului temut în cheesecake-ul tău.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Rulați un cuțit în jurul marginilor și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Între timp faceți toppingul: puneți aproximativ jumătate din sucul de fructe de pasiune și tot sucul de lămâie într-un bol mediu și presărați gelatina peste suprafață. Nu te agita. Puneți deoparte până când gelatina "înflorește", aproximativ 1 minut. Fierbeți sucul de fructe de pasiune rămas și tot zahărul într-o cratiță mică până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Împingeți sucul fierbinte în amestecul de gelatină până când este neted. La frigider până când începe să se stabilească, aproximativ 20 de minute. Se amestecă pulpa și semințele proaspete de fructe de pasiune și se toarnă deasupra cheesecake-ului răcit. La frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Pentru a face mango coulis: purificați sucul de fructe de pasiune, mango, suc de lămâie și zahăr într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Aduceți cheesecake la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
13
Scoateți inelul cu arc. Pentru a servi, înmuiați un cuțit în apă caldă, ștergeți-l înainte de a tăia fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
14
Se servește cu coulis de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista