Cheesecake Cu Dovleac
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 439 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 3460 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, ienibahar măcinat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.
Instrucțiuni
1 pulsați nuci pecan, făină, zahăr și firimituri într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și gălbenușul de ou. Pulsați până când amestecul este omogen. Apăsați în partea de jos a 9 " springform pan și se coace timp de 10 minute la 375 F.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. 2
Scurgeți sau strecurați orice lichid din pumpkin pur apokroume. Luați dovleacul pur și puneți-l pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce ușor cât mai mult lichid din pur arkume. Nu că probabil veți trece printr-o mulțime de prosoape de hârtie (puteți folosi și prosoape de ceai). Două cutii de 15 uncii de dovleac pur și simplu ar trebui să producă puțin mai mult de 2 căni de pur și pur, cu excesul de umiditate îndepărtat. Vrei exact 2 cești de pur approxide.3
Bateți împreună făina, scorțișoara, ghimbirul măcinat, nucșoara rasă și ienibaharul într-un castron mediu. Cu o lingură de lemn (nu este nevoie de un mixer pentru acest pas), amestecați sarea, dovleacul pur și pur, vanilia și bourbonul. Bateți ouăle.4 într-un castron mare, (ajută la utilizarea unui mixer pentru acest pas) combinați crema de brânză și zahărul brun până când sunt complet cremate și netede (fără bulgări). Adăugați treptat amestecul de dovleac până se încorporează complet. Aduceți un fierbător de apă la fierbere.5
Așezați tigaia cu formă de arc coaptă în crustă în mijlocul a două straturi de foi mari de folie de aluminiu (pentru a preveni scurgerea umezelii din Baia de apă în tigaie). Îndoiți folia de aluminiu pe părțile laterale ale tigaiei și tăiați-o.
Așezați tigaia învelită din aluminiu într-o tigaie mare (suficient de mare încât să existe loc pe toate părțile).
Se toarnă amestecul de brânză cremă de dovleac în tigaia cu formă de arc. 6
Așezați tigaia de prăjire care conține tigaia cu arc într-un cuptor de 325 F. pe raftul din mijloc.
Se toarnă apă clocotită în tigaie, astfel încât să vină la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc. Gatiti 1 1/2 ore. Opriți căldura cuptorului și sprijiniți ușa cuptorului.
Lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor, răcind încă o oră. Apoi scoateți din cuptor și lăsați să ajungă la temperatura camerei. După ce s-a răcit, se răcește câteva ore la frigider, de preferință peste noapte. 7 Când este gata de servit, scoateți ușor tortul din tigaia cu formă de arc. Pentru a face acest lucru bine, recomand un sfat de Dorie Greenspan în cartea ei coacerea: de la Casa Mea la a ta. Pentru a vă asigura că tortul nu se lipește de partea arcului în timp ce îl deblocați, rulați mai întâi un cuțit contondent în jurul tortului și apoi încălziți părțile laterale ale tigaiei cu un uscător de păr. Apoi deblocați cu atenție forma arcului și ridicați părțile laterale.
Serviți cheesecake cu sos de caramel, nuci pecan confiate și frișcă.