Cheesecake Cu Crustă De Praline
Această rețetă servește 12. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ouă, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Praline Cheesecake, Praline Cheesecake, și Praline Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie unsă cu formă de arc de 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Presărați Praline sfărâmate grosier peste crustă.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremoasă. Adăugați treptat 1 3/4 căni de zahăr, făină și vanilie, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare. Se amestecă frisca și coaja de lămâie.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 1 oră și 20 de minute sau până aproape gata. Se răcește pe grătar 1 oră.
Se amestecă împreună smântână și 1/3 cană de zahăr; răspândit peste cheesecake.
Coaceți la 325 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.