Cheesecake Cu Ciocolată Și Cireșe

Cheesecake Cu Ciocolată Și Cireșe
O porție conține 480 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată, Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată, și Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mediu, combinați ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus laturile de unsoare 10-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați câte 1 ou, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți zahărul și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
ZahărZahăr
OuăOuă
4
Adăugați 1/2 cană de frișcă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
5
Lingură 3 1/2 cani amestec de cremă de brânză în tigaie căptușită cu crustă, răspândind uniform. Puneți cu grijă 1 cană de umplutură de plăcintă uniform peste stratul de cremă de brânză (rezervați umplutura de plăcintă rămasă pentru topping). Lingura rămasă amestec de brânză cremă uniform peste umplutura plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când centrul este setat. Se răcește în tigaie pe grătar 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/2 cană de frișcă până la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
9
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Scoateți partea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați cheesecake pe foaia de prăjituri căptușită cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Întindeți glazura peste cheesecake răcit, permițând unora să curgă în jos. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Se servește acoperit cu umplutura de plăcintă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista