Cheesecake Cu Ciocolată Și Cireșe
O porție conține 480 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată, Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată, și Cheesecake Cu Cireșe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mediu, combinați ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus laturile de unsoare 10-inch springform pan.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați câte 1 ou, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți zahărul și extractul de migdale până se omogenizează.
Adăugați 1/2 cană de frișcă; se amestecă bine.
Lingură 3 1/2 cani amestec de cremă de brânză în tigaie căptușită cu crustă, răspândind uniform. Puneți cu grijă 1 cană de umplutură de plăcintă uniform peste stratul de cremă de brânză (rezervați umplutura de plăcintă rămasă pentru topping). Lingura rămasă amestec de brânză cremă uniform peste umplutura plăcintă.
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când centrul este setat. Se răcește în tigaie pe grătar 1 oră.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/2 cană de frișcă până la fierbere la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Scoateți partea din tigaie.
Așezați cheesecake pe foaia de prăjituri căptușită cu hârtie.
Întindeți glazura peste cheesecake răcit, permițând unora să curgă în jos. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Se servește acoperit cu umplutura de plăcintă rămasă.