Cheesecake Cu Ciocolată Și Alune
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lichior cu aromă de alune, ciocolată semi-dulce a brutarului, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cheesecake Cu Alune De Ciocolată, Cheesecake cu alune de ciocolată fără coacere, și Cheesecake ceresc cu ciocolată și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză, zahărul granulat și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați ciocolată topită și lichior; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 55 min. la 1 oră 5 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore.
Se acoperă cu fructe de pădure și zahăr pudră chiar înainte de servire.