Cheesecake cu ciocolată II
Chocolate Cheesecake ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 787 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake cu trufe de ciocolată (moarte prin ciocolată!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 1/2 căni de firimituri de napolitane de ciocolată, 2 linguri de zahăr și unt topit. Apăsați pe partea inferioară și 1 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite cu arc de 9 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute. Se lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Pentru a face umplutura: într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană frișcă și 1/4 cană chipsuri de ciocolată, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați cacao și bateți bine.
Adăugați ouăle și bateți la foc mic până se amestecă. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și amestec de ciocolată rezervat până se omogenizează.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Pentru a face Topping: într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană de frișcă și 1 linguriță de vanilie până chiar înainte de fierbere. Amestecați constant și aveți grijă să nu fierbeți. Pregătiți 1 1/2 căni de chipsuri de ciocolată într-un castron mic.
Se toarnă smântâna fierbinte și se amestecă cu o lingură până se omogenizează.
Se întinde peste cheesecake copt și se dă la frigider peste noapte.