Cheesecake cu ciocolată II

Cheesecake cu ciocolată II
Chocolate Cheesecake ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 787 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake cu trufe de ciocolată (moarte prin ciocolată!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați împreună 1 1/2 căni de firimituri de napolitane de ciocolată, 2 linguri de zahăr și unt topit. Apăsați pe partea inferioară și 1 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite cu arc de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Napolitane De CiocolatăFirimituri De Napolitane De Ciocolată
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
3
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute. Se lasă să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Pentru a face umplutura: într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană frișcă și 1/4 cană chipsuri de ciocolată, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Adăugați cacao și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
8
Adăugați ouăle și bateți la foc mic până se amestecă. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și amestec de ciocolată rezervat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
OuăOuă
9
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pentru a face Topping: într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană de frișcă și 1 linguriță de vanilie până chiar înainte de fierbere. Amestecați constant și aveți grijă să nu fierbeți. Pregătiți 1 1/2 căni de chipsuri de ciocolată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
12
Se toarnă smântâna fierbinte și se amestecă cu o lingură până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
13
Se întinde peste cheesecake copt și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista