Cheesecake Cu Ciocolată / Ghimbir
Cheesecake cu ciocolată / ghimbir durează aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Pentru $7.17 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 209g de grăsime, și un total de 2650 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr glazură, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cupe De Cheesecake Cu Ghimbir Cu Ciocolată, și Vase De Cheesecake Cu Ghimbir Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și amestecați cu biscuiții zdrobiți.
Se toarnă în forma de copt și se aplatizează.
Gatiti la cuptor la 190 timp de 10 minute, apoi scoateti si lasati sa se raceasca.
Se amestecă mascarpone și fromage frais până se omogenizează.
Adăugați ouăle și zahărul și amestecați împreună.
Topiți ciocolata la bain marie și apoi pliați ușor în amestecul de mascarpone.
Se toarnă peste baza de biscuiți și se dă la cuptor la 190C timp de 1 oră 15 minute.