Cheesecake Cu Ciocolată Cu Cremă Irlandeză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Cheesecake-ul irlandez cu Ciocolată Cremă. Această rețetă servește 8. O porție conține 668 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lichior de cremă irlandeză, smântână, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake cu cremă irlandeză : un indiciu de ciocolată, Cheesecake cu cremă irlandeză Bailey cu Ganache de ciocolată, și Senzațional Irlandez Crema De Branza.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mare, amestecați firimiturile de prăjituri, zahărul cofetarilor și 1/3 cană de cacao.
Se adaugă untul topit și se amestecă până se amestecă bine. Bateți în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute; pus deoparte. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, zahărul alb, 1/4 cană de cacao și făina. Bateți la viteză medie până se omogenizează bine și se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Amestecați smântâna și lichiorul de cremă irlandeză; amestecând la viteză mică.
Se toarnă umplutura peste crusta coaptă.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F (120 de grade C) și continuați să coaceți timp de 60 de minute.
Cu un cuțit, slăbiți tortul de pe marginea tigaiei.
Lăsați să se răcească, apoi scoateți marginea tigaiei. Se răcește înainte de servire. Dacă prăjitura dvs. se fisurează, un sfat util este să umeziți o spatulă și să neteziți blatul, apoi presărați cu niște firimituri de napolitane de ciocolată.