Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Zmeură
Cheesecake cu ciocolată albă-zmeură necesită aproximativ 5 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de ouă, chipsuri de copt cu vanilie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți ușor tigaia cu arc de 9x3 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați uniform în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de copt cu vanilie cu microunde la 1 minut sau până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Bateți în zahăr până se omogenizează bine. Bateți în așchii de copt topiți până se omogenizează bine. Bateți în frișcă și ouă până se omogenizează bine și se omogenizează. Lingura peste crusta in tigaie.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea este setată, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat.
Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Scoateți din cuptor; se răcește pe raftul de răcire 30 de minute.
Fără a elibera partea tigaiei, rulați cu grijă cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire.
Aranjați zmeura deasupra cheesecake-ului răcit. Într-un castron mic cu microunde, jeleul cu microunde neacoperit la 20 până la 30 de secunde sau până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Periați sau lingurați peste zmeură. Păstrați cheesecake-ul acoperit la frigider.