Cheesecake cu ciocolată albă și fructe de pasiune necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 12g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă aveți la îndemână biscuiți de ceai, brânză mascarpone, fructe de pasiune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Opera De Caise, Fructe De Pasiune Și Ciocolată Albă, Tort de iaurt cu fructe de pasiune cu burniță de ciocolată albă, și Cifre de afaceri cu fructe de pasiune din ciocolată albă cu sos de afine-mentă și cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 8 inci cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de biscuiți și 4 linguri de unt topit. Apăsați în partea de jos a tăvii cu formă de arc și neteziți cu spatele unei linguri; puneți deoparte la frigider pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
3
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se încălzește jumătate și jumătate la foc mic într-o cratiță mică; se toarnă peste ciocolată albă. Se lasă deoparte 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă brânza mascarpone, zahărul și gălbenușurile de ou. Se amestecă amestecul de ciocolată albă și 1/2 cană pulpă de fructul pasiunii. Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți 1/3 din albi în aluat foarte bine, apoi pliați rapid albii rămași până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ciocolată Albă
Fructul Pasiunii
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați tigaia pe o foaie de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă De Tort
9
Coaceți timp de 1 1/4 ore în cuptorul preîncălzit sau până când este așezat în centru când este agitat ușor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul în cuptor cu ușa întredeschisă timp de 2 până la 3 ore sau până se răcește. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Înainte de servire, scoateți din tigaie și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Praf cu zahăr de cofetari și serviți cu pulpă din 6 fructe de pasiune.