Cheesecake-ul cu cartofi dulci necesită în jur 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 811 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Cartofi Dulci, Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Cheesecake Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C ).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună firimituri de cracker graham, 1/4 cană zahăr și 1/4 cană unt topit. Apăsați amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți 10 minute; scoateți din cuptor și dați deoparte. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați cartofii într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți până când un cuțit introdus în centru trece ușor, aproximativ 1 oră. Răciți cartofii dulci suficient pentru a manipula, coaja și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Bateți crema de brânză și 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr alb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr Granulat
7
Se amestecă în smântână, 1/4 cană smântână și 1 1/2 cană piure de cartofi dulci. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Dulci
Smântână
Cremă
Ouă
8
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți în cuptorul de 350 de grade F (175 de grade C ) până când un tester introdus lângă centru iese curat, aproximativ 1 oră (centrul poate fi încă ușor jiggly).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lasa tortul sa stea 1 ora la cuptor cu usa intredeschisa.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Combinați zahărul brun și 1/4 cană de unt sau margarină într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se amestecă în 1/4 cană smântână, apoi nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Nuci
14
Se toarnă topping fierbinte peste cheesecake. Păstrați restul de cheesecake la frigider.