Cheesecake cu cartofi dulci
Cheesecake cu cartofi dulci ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 274 de calorii . Această rețetă servește 16. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 50 de minute . Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, ouă, smântână groasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Cât de dulce este lasagna de cartofi dulci , salata de rucola cu crutoane de cartofi dulci și cartofii prăjiți la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii dulci până se înmoaie, aproximativ 20 până la 30 de minute. Se răcește, se curăță, se pasează și se pune deoparte. (Ar trebui să producă aproximativ 1 cană).
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aliniați 2 farfurii de plăcintă (9 inchi) cu felii subțiri de prăjitură. Apăsați ferm pe fundul tigăilor. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă. Adăugați treptat zahăr.
Se adauga ouale cate unul, batand bine dupa fiecare.
Adăugați piure de cartofi dulci.
Se amestecă bine. Se amestecă extractul de lămâie, extractul de vanilie și nucșoară.
Se toarnă în tigăi tapetate.
Coaceți 45 de minute până la 1 oră sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți din cuptor și răciți cel puțin 1 oră.
Scoateți din tavă, dacă doriți, și lăsați-l la frigider până când este gata de servire.