Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Cheesecake cu Caramel de ciocolată durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 933 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,27 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, firimituri de biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cheesecake Mascarpone de ciocolată albă cu caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul topit.
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Se toarnă amestecul topit de caramel/pecan și se răcește timp de 30 de minute.
Pentru a face umplutura de Caramel: într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile pecan tocate. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Îndoiți 1/3 din umplutură în ciocolata topită, apoi turnați amestecul de ciocolată înapoi în umplutură și amestecați până nu rămân dungi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Așezați o tigaie cu apă pe raft sub cheesecake în timp ce se coace pentru a-l împiedica să se crape. Se răcește în cuptor cu ușa crăpată deschisă. Se da la frigider cu cel putin 5 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling