Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată

Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Cheesecake cu Caramel de ciocolată durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 933 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,27 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, firimituri de biscuiți graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cheesecake Mascarpone de ciocolată albă cu caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Se toarnă amestecul topit de caramel/pecan și se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Pentru a face umplutura de Caramel: într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile pecan tocate. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Îndoiți 1/3 din umplutură în ciocolata topită, apoi turnați amestecul de ciocolată înapoi în umplutură și amestecați până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați o tigaie cu apă pe raft sub cheesecake în timp ce se coace pentru a-l împiedica să se crape. Se răcește în cuptor cu ușa crăpată deschisă. Se da la frigider cu cel putin 5 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake funcționează foarte bine cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista