Cheesecake Cu Brânză Albastră
Cheesecake cu brânză albastră este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 411 calorii, 14g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, piper măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cheesecake Cu Brânză Albastră, Cheesecake Cu Brânză Albastră, și Cheesecake Cu Nucă De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Bateți crema de brânză și brânza albastră într-un bol mare de amestecare până când este ușor și pufos-aproximativ 5 minute.
Se amestecă în 1 cană smântână și piper.
Adăugați ouă - pe rând-amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul în tigaie cu formă de arc de 9 inch cu unt.
Coaceți 60-65 de minute sau până când pick-ul de lemn introdus lângă centru iese curat.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Întindeți cu grijă 1 1/4 cană smântână deasupra. Reveniți la cuptor 5 minute. Se răcește complet pe suportul de sârmă. Refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Pentru a servi, așezați pe farfurie. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tăvii. Decorați blatul cu ardei roșu tăiat în forme de flori cu tăietor mic de prăjituri și blaturi de ceapă verde ca tulpini.