Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Cheesecake-ul cu arțar și castane. Această rețetă servește 12 și costă 1,78 USD per porție. O porție conține 511 calorii, 7 g de proteine și 30 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați smântână, zahăr de cofetarie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake cu castane, friptura de coroană de porc glazurată cu arțar și Calvados cu piure de mere-castane și Cheesecake decadent sănătos cu castane și alune... sau ce am luat la micul dejun săptămâna aceasta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un 9-in uns. tigaie arcuită pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați bine folie în jurul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, zahărul și scorțișoara; se amestecă cu untul. Apăsați pe partea inferioară și 1-1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Pentru umplutură, într-o cratiță mică, aduceți 1-1/2 căni de sirop de arțar la fierbere scăzută; gatiti pana se reduce la aproximativ 1 cana. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul brun până se omogenizează. Se pun smantana, faina, vanilia, sarea si siropul racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Umăr
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Puneți tava cu arc într-o tavă mare; adăugați 1 inch de apă fierbinte într-o tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Coaceți la 325° timp de 1-1/4 până la 1-1/2 oră sau până când centrul este așezat și partea de sus pare ternă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți tava cu arc din baia de apă; îndepărtați folia. Răciți cheesecake pe un grătar timp de 10 minute; slăbiți marginile din tigaie cu un cuțit. Se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați
12
Pentru castane confiate, într-un castron mic, combina zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați castane; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
14
Întindeți uniform pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
15
Coaceți la 350° timp de 15-19 minute sau până când devine auriu, amestecând o dată după 10 minute. Transferați imediat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
16
Scoateți marginea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Serviți cheesecake cu castane și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.