Cheesecake cu afine de ciocolată albă necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 850 calorii, 15g de proteine, și 60g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake Cu Afine Și Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Afine Cu Ciocolată Albă, și Batoane De Cheesecake Cu Afine Și Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, amestecați firimiturile de cracker graham, migdalele și zahărul până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă untul topit și caramelul în timpul procesării, până când amestecul este combinat. Apăsați amestecul pe partea de jos și pe jumătate în sus pe partea laterală a unei tigaie cu arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Faceți umplutura: într-un castron metalic peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata albă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle și gălbenușurile, pe rând. Bateți făina și vanilia și amestecați încet ciocolata albă topită, bătând până când umplutura este bine combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți în mijlocul cuptorului preîncălzit timp de 1 oră. Apoi opriți focul și spargeți ușa cuptorului cu un centimetru, lăsând cheesecake-ul să se răcească în cuptor la temperatura camerei. Acoperiți ușor și dați-l la frigider peste noapte înainte de a-l scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Faceți toppingul: într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă apă și afine. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute, amestecând ocazional. Apăsați printr-o sită fină. Se amestecă sucul de lămâie, se lasă să se răcească și se păstrează într-un borcan de sticlă.