Cheesecake Cu Afine
Rețeta de brânză de afine poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 16 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 448 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Înghețată cu brânză de afine: 10 pași simpli pentru perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, Easy Cheesecake-Baruri De Brânză Cu Afine, și Cheesecake Cu Afine.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați firimiturile de napolitane, nucile pecan și untul. Apăsați pe partea de jos și 2 in. pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu formă de arc.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 375 CP timp de 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți căldura la 325 CP.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și zahărul până se omogenizează. Procesați brânza de vaci într-un blender până se omogenizează; bateți într-un amestec de cremă de brânză. Bateți în smântână, amidon de porumb, făină, suc de lămâie și vanilie.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Întoarceți tigaia pe foaia de copt.
Se coace la 325 de euro timp de 70-80 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte
Pentru glazură, piure 2-1 / 2 căni de afine într-un robot de bucătărie; apăsați printr-o sită cu plasă fină, rezervând 1 cană de suc. Aruncați pulpa și semințele.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sucul de afine rezervat până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se da la frigider pana se raceste complet.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Răspândiți glazura peste cheesecake.
Se presară cu afine rămase; garnisiți cu panseluțe sau viole și mentă, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Chateau Chantal late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling