Cheesecake Clasic Cremos
Cheesecake cremos clasic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 208 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză de iaurt fără grăsimi, zahăr, firimituri de cracker graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake Clasic Cremos, Cheesecake Clasic, și Cheesecake Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și untul topit. Bateți uniform pe fund și aproximativ 1/2 inch în sus pe partea laterală a unei cheesecake sau a unei tigaie de tort de 9 inci cu margine detașabilă (cel puțin 1 3/4 in. adânc).
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crusta este ușor mai maro, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-un castron mare, folosiți o furculiță pentru a amesteca ouăle, 1 cană de zahăr, 3 căni de brânză și vanilie până se amestecă bine. Răzuiți amestecul în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți într-un cuptor de 350 doar până când Centrul Se agită doar ușor când tortul este agitat ușor, 40 până la 45 de minute.
Între timp, amestecați brânza rămasă cu zahărul rămas până se omogenizează. Lingura pe tort și ușor răspândit pentru a acoperi partea de sus.
Reveniți la cuptor și coaceți pentru a acoperi ușor, aproximativ 10 minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 2 ore.
Serviți sau, dacă faceți înainte, înfășurați etanș și răciți până la 1 zi.
Îndepărtați marginea tigaiei și garnisiți tortul cu fructe de pădure; tăiat în pene.