Cheesecake Baruri De Lamaie

Cheesecake Baruri De Lamaie
Cheesecake Baruri de lamaie necesită în jurul valorii de 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 264 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1297 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Lemon Cheesecake Baruri, Lemon Cheesecake Baruri, și Lemon-Cheesecake Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună 1 1/2 cană de făină și zahărul cofetarilor într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Tăiați untul rece cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit pentru a forma o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuțitCuțit
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Bateți împreună 4 ouă, 1 1/2 cană de zahăr, 1 lingură de făină, coajă de lămâie și suc de lămâie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă amestecul de lămâie în crusta pregătită. Îndepărtați orice bule de pe suprafața umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
LămâieLămâie
8
Amestecați crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un bol până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți 2 ouă, apoi întindeți peste amestecul de lămâie. Amestecurile se vor separa în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este setată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista