Cheeseburgeri Verzi Din Chile

Cheeseburgeri Verzi Din Chile
Cheeseburgerii verzi din Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 745 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,07 USD pe porție. Dacă aveți chifle de hamburger, piper, chihuahua și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cheeseburgeri Verzi Din Chile, Cheeseburgeri Verzi Din Chile, și Cheeseburgeri Verzi Din Chile.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Grătar de căldură la mare. Formați carnea în 4 (8 uncii) burgeri și condimentați fiecare burger pe ambele părți cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătați până se carbonizează pe ambele părți și gătiți până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați 2 felii de brânză pe fiecare burger, închideți capacul sau cortul cu folie și gătiți până când brânza tocmai s-a topit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați burgerii pe chifle și acoperiți cu câteva linguri de sos verde de Chile și salată, roșii și jalapeno murat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Ardei IuteArdei Iute
Salată VerdeSalată Verde
TomateTomate
SosSos
RolaRola

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista