Cheeseburgeri Cu Slănină Din Interior
Această rețetă face 35 de porții cu 65 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână single-uri, carne de vită măcinată, pansament clasic de fermă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheeseburgeri Cu Slănină Din Interior, Cheeseburgeri cu Bacon pe dos, și Cheeseburgeri de slănină din interior cu maioneză de ceapă verde la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă carnea și 2 linguri. pansament; formați în 8 torturi subțiri.
Combinați pansamentul rămas și slănina. Lingura pe centre de 4 chiftele; top cu single sferturi și chiftele rămase. Prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Grătar 7 până la 9 min. pe fiecare parte sau până când burgerii sunt gata (160F).
Umpleți chiflele cu salată, burgeri și roșii.