Cheeseburgeri Cu Chili Preferați

Cheeseburgeri Cu Chili Preferați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii preferați de Chili. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 536 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți chifle de hamburger, brânză cheddar, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cheeseburgeri Cu Chili, Cheeseburgeri Cu Chili Încărcați, și Cheeseburgeri Cu Chili Cvadrupli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, sosul de chili și pudra de chili, amestecând ușor, dar bine. Forma în opt 1/4-in.- chiftele groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De ChiliSos De Chili
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 2 linguri de brânză pe centrul fiecăruia dintre cele patru chiftele. Top cu chiftele rămase; apăsați marginile ferm pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Burgeri Grill, acoperite, la foc mediu sau broil 4 în. de la căldură 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de la sută.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți pe chifle cu sos de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
RolaRola
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista