Cheeseburgeri Cu Bacon Perfect

Cheeseburgeri Cu Bacon Perfect
Cheeseburgerii cu Bacon Perfect ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 1036 calorii, 54g de proteine, și 75g de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână grea, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cheeseburgeri Cu Bacon Perfect, Aperitiv perfect pentru petrecere: cum să faci mini cheeseburgeri, și Cheeseburgeri Cu Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați smântână, sos fierbinte, Worcestershire, sare și piper. Cu mâinile curate, amestecați bine carnea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Apoi, feliați rulourile în jumătate și întindeți fiecare jumătate cu puțin unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați rulourile cu fața în jos pe o tigaie la foc mediu. Grătați ușor rulourile, astfel încât să fie frumoase și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Lăsați rulourile să se răcească pe o farfurie până când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și adăugați untul. Formați amestecul de vită în 6 chiftele și puneți-l în tigaie, în loturi, dacă este necesar. Lăsați fiecare să gătească aproximativ 4 minute pe prima parte, întoarceți-le și așezați o felie de Cheddar pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Când prăjiturile sunt terminate în mijloc, așezați-le pe baza chiflelor înjumătățite. Se acoperă fiecare cu 2 bucăți de slănină și se acoperă cu cealaltă jumătate a rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista