Cheddar îmbătrânit cu pene de mere și reducere de cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cheddar îmbătrânit cu pene de mere și reducerea cidrului. Această rețetă face 8 porții cu 133 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cidru de mere, unt, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene de cartofi dulci cu reducere de cidru, Cidru de mere carne de porc cu varză roșie și stejar cidru de mere în vârstă # winePW 5, și Măr prăjit și supă de Cheddar alb îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mare; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 15 minute).
Adăugați unt; se amestecă cu un tel până se topește untul.
Așezați 2 jumătăți de pâine pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert. Împărțiți brânza uniform între jumătățile de pâine.
Așezați 2 felii de mere pe fiecare jumătate de pâine.
Stropiți 1 lingură de reducere a cidrului în jurul fiecărei porții.