Cheddar Shortbread
Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 83 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, sare, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Shortbread Scoțian Sharp-Cheddar, Cheddar-Frunze De Pâine Scurtă De Pecan, și cabot cheddar Giveaway și prăjit usturoi Cheddar bisque.
Instrucțiuni
Aruncați primele 7 ingrediente împreună; se amestecă în unt.
Se amestecă cu mâinile pentru a forma un aluat.
Adăugați apă dacă aluatul se simte prea uscat. Pe o suprafață făinoasă, întindeți jumătate din aluat la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 1/2 inch și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Reroll resturi și se repetă cu aluatul rămas.
Coaceți la 375 de grade timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci.