Cheddar pui și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și cartofii Cheddar. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 401 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de slănină oscar mayer, piept de pui, brânză Cheddar ascuțită cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. 1486 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Bacon-Cheddar pui și cartofi, Pachete de pui, Cheddar și Jalapeno învelite în slănină cu cartofi cu degete, și Cheddar Cartofi Coapte De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 min. sau până la crocant.
Scoateți slănina din tigaie pe prosopul de hârtie; aruncați picăturile în tigaie.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 5 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Crumble bacon.
Se adaugă în tigaie cu cartofi; gătiți și amestecați 5 min. sau până când se încălzește.
Puneți puiul peste cartofi; deasupra cu brânză. Acoperiți; gătiți 2 min. sau până când brânza este topită.