Cheddar Cayenne Chips
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați chipsurile Cheddar Cayenne. Această rețetă servește 28 și costă 7 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 25 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Chipsuri de Tortilla cu porumb la grătar și Cheddar, Chipsuri de coajă de cartofi Bacon Cheddar (nu aruncați cojile de cartofi!), și chips-uri suran sau chips-uri elefant picior yam, cum se face chips-uri suran.
Instrucțiuni
Folosind cele mai mari găuri pe o răzătoare de cutie, tocați grosolan suficientă brânză pentru a măsura 2 1/2 căni.
Aruncați împreună brânza și cayenne într-un castron, apoi faceți 4 movile de brânză (1 lingură fiecare) la aproximativ 2 inci distanță într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Gatiti la foc mic (branza se va topi si se va intinde), netulburata, pana la barbotare si suficient de ferma pentru a se ridica, 4 pana la 5 minute (nu se rastoarna). Transferați rapid cu o spatulă metalică pe un sucitor, permițând așchiilor să se drapeze peste știft și să se răcească complet.
Se toarnă grăsimea din tigaie și se șterge cu prosoape de hârtie. Faceți mai multe jetoane în același mod.
* Puteți face așchii plate în loc de cele curbate transferându-le într-un suport pentru a se răci în loc de un sucitor.* Chipsurile pot fi făcute cu 3 zile înainte și păstrate, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei.