Cheddar-Biscuiți Cu Bacon
Reteta Cheddar-Bacon picătură biscuiți ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 94 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte degresat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bacon Cheddar Picătură Biscuiți, Biscuiți cu Cheddar, slănină și arpagic, și Biscuiți Cheddar Drop pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă brânza și slănina.
Adăugați lapte și 1/4 cană de apă, amestecând doar până la umezeală. Aruncați aluatul cu 2 linguri de nivel la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 11 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Von câștigătoare câștigurile Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.