Chccccccccccc
Chateaubriand este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 673 calorii, 26g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand, Chateaubriand a La Maison, și Chateaubriand pentru Două w/Sos Béarnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumați.
Condimentează carnea cu sare și piper, apoi rumeneste-o în tigaie pe toate părțile.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii ajunge la 130 F (pentru rare), 10 până la 15 minute.
Scoateți tigaia din cuptor.
Transferați carnea pe o tăietură și cortați-o cu folie.
Se toarnă toate, cu excepția unei pelicule subțiri de grăsime din tigaie.
Adăugați șalota și sotati-o la foc mediu-mic până devine aurie, 2 până la 3 minute.
Adăugați vinul și ridicați focul la mare, răzuind orice bucăți maro din tigaie.
Când sosul este siropos (aproximativ 5 minute), opriți focul și amestecați untul.
Tăiați carnea în felii groase și stropiți cu sosul de tigaie.