Chayote și salată de inimă de palmier
Salata Chayote și Hearts-of-Palm ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, inimi de palmier, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Chayote și salată de inimă de palmier, Salată Chayote și inimi de Cebiche de palmier, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare folosind partea unui cuțit mare și greu.
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul și pasta de usturoi într-un castron mare, apoi adăugați ceapa, aruncând pentru a acoperi.
Înjumătățiți chayotele pe lungime, apoi curățați-le cu un cojitor de legume și scoateți gropile cu o lingură.
Tăiați chayotes transversal în felii groase de 1/3 inch, apoi înjumătățiți feliile pe lungime pentru a face bețișoare groase de 1/3 inch (bețișoarele nu vor fi uniforme).
Gatiti chayotes intr - o oala de 4 pana la 6 litri de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi, încă fierbinte, se aruncă cu pansament. Se răcește la temperatura camerei.
Tăiați inimile de palmier în diagonală în felii groase de 1/4 inch, apoi adăugați la amestecul de chayote împreună cu țelină, pătrunjel, coriandru și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncă ușor.
Salata, fără ierburi, poate fi făcută cu 3 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați ierburile înainte de servire.